Од:

360˚: Пресврт во уредувачките политики во медиумските бастиони на ВМРО

Зошто некои телевизии ги менуваат уредниците, а богами и вестите. На што се должат благите, а некаде и наглите свртувања на, до скоро медиумските бастиони на ВМРО-ДПМНЕ. Телевизиите кои ја ширеа пропагандата на власта цели десет години, сега повторно меркаат позиции блиски до новата власт. Или барем така се чини. Погледнете ја сторијата на колегите од ТВ магазинот 360˚.

 Comments are closed.