Од:

Апел за помош на 9.годишната Ивана

Малата Ивана Прочкова од Богданци боледува од сколиоза (искривување на ‘рбетот) од најрана возраст.

Ивана денес има 9.години и потребно е да направи операција во Неустад, Германија која чини 50.000 евра.

Семејството на малата Ивана не е во состојба само да ги собере потребните средства и Ве замолува за помош.

Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат тоа може да го направат на:

Жиро сметка: 300311000001102

Целна дознака: Хуманитарна акција