Статии од Нова ТВ

ХОПС: Малолетните зависници нема кој да ги лекува

Девојка од 16 години не може да се лекува од зависност од дрога поради некоординираноста на институциите, а во дневните центри за превенција и лекување на болести на зависности не примаат лица под 18 години
СДСМ: Да се поништи Годишната програма за култура

Го потсетуваме заменик министерот за култура Драган Недељковиќ дека програмата е потпишана од лице осомничено од СЈО, кое изршува две функции министерка и пратеничка, изјави Роберт Алаѓозовски

Средба на претставници на Беса и Институтот Arti Future од Словенија

Главната тема на овој состанок бил проектот за развој “Кораб 2025”, во кој се предвидени многу развојни инвестициски проекти во областа на туризмот и други области кои го вклучуваат регионот од Јажинце до Охрид