Статии од Нова ТВ
Реформатори на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да има посебни листи за локални избори

Илија Илиоски од Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција одговарајќи на новинарски прашања рече дека воопшто не размислуваат да делуваат надвор од…


Дарко Лешоски се повлекува од СВП

Се откажувам од претседателствувањето со УО на Струшките вечери на поезијата, но сум отворен за секаква помош кон враќањето на некогашната слава на оваа манифестација,…