Статии од Борјан Јовановски


Двајца нови лустрирани

Васил Тоциновски и Трајко Батанџиовски се новите соработници на тајните служби, според Комисијата за верификација на фактите.


Инаугурација на Барак Обама

Американскиот претседател Барак Обама положи заклетва за вториот мандат како шеф на државата на јавната церемонија пред Капитол Хил во Вашингтон.