Статии од Сашка Цветковска

80 дена заложничка политичка драма поддржана од Иванов

Од изборите па наваму. земјава веќе стана закана за сопствената и за безбедноста на регионот, а претседателот Иванов или човекот кој по функција би требало да учествува во процеси на помирување наместо на разидување, пред граѓаните се појави само два пати, но не за помогне(ФОТО) Напаѓачите во бегство откако ја претепаа екипата на А1он

Снимателот на порталот А1он Владимир Желчевски вечерва заврши во Ургентниот центар откако тој и новинарот Алекдандар Тодевски беа нападнати на протестот за заедничка Македонија кој…


Нападната екипа на А1он на протестот за заедничка Македонија

Снимателот на порталот А1он Владимир Желчевски вечерва заврши во Ургентниот центар откако тој и новинарот Алекдандар Тодевски беа нападнати на протестот за заедничка Македонија кој…


Влијание врз сведоци и закани до СЈО во случајот со донаторите на ВМРО

Кога бевме во Охрид беше побаран состанок со организаторите на протестот од партијата. Од тие лица кои дојдоа, во присуство на началникот на СВР Охрид ни беа упатени закани по што го известивме министерот за внатрешни работи


Загубено достоинство: Работнички маки и во конфекција и во инвестиција

Додека државата плаќа стотици милиони евра помош за странските инвестиитори, работниците во овие фабрики не само што немаат права, туку го губат и достоинството