Статии од Соња Трајковска


Локални: СДСМ е за деблокада на Собранието, ВМРО ДПМНЕ за избори

СДСМ денеска побара веднаш да прекине неразумното однесување на Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи како што изјави Дејан Павлески, претседател на Комисијата за…