Статии од Соња ТрајковскаТри нови истраги на СЈО: Груевски осомничен во „Траекторија“ и „Талир“

Меѓу останатите осомничени се генерални секретари на партијата во тој период, овластени потписници, како и директори на центарот за комуникации. СЈО денеска ќе побара замрзнување и на дел од имотот на партијата, меѓу кои и на зградата во која е штабот на ВМРО-ДПМНЕ
Една минута вечерни вести на македонски јазик

ВД претседателката на Кривичен поднесе оставка Судијката Татјана Михајлова, која ја извршуваше функцијата вршител на должност претседател на Основниот суд Скопје 1, денеска попладне поднела…