Статии од Влатко Чаловски
Ахмети: Дадовме поддршка на СДСМ, стоиме зад тоа

Како што рече Ахмети тие остануваат на ставот дека ја дале поддршката на Зоран Заев и СДСМ и дополни дека доколку е потребно да се гласа за Влада без претседателот Иванов да го додели мандатот, тие ќе ја почитуваат својата одлука за поддршка на СДСМ.


СДСМ ја достави иницијативата за продолжување на собраниската седница

Генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски, денеска до поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски достави 67 потписи како иницијатива за продолжување на конститутивната седница на…