Од:

Бојан Јовановски: Општествено ангажиран во хуманитарни цели

Од шоумен се наосочува во друга област, да помага на немоќните, обесправените, сиромашните, зашто во таквиот ангажман е вистинската е моќ. Гостин во Студио на НОВА е Бојан Јовановски, познат како Боки 13, овојпат во сосема поинаво светло.