Од:

Братислав Димитров: УЧК работи под инструкции на Америка


Гостин во осмото издание на Нова Дебата беше драмскиот писател Братислав Димитров, член на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ). Тој во живо на НОВА одговараше на прашањата од корисниците на Твитер и на Фејсбук.