Актуел

Февруарски џез фестивал во „Бруклински џез бистро“

„Бруклински џез бистро“ овој фестивал го претвори во годишна фебруарска традиција и секоја година успева да ги донесе некои од најдобрите имиња во џезот во Македонија

Прочитај Повеќе