Арт & Живот

Гери Мартин за роденденот на кафулето „Излет“ во Скопје

Во сабота на 27 мај, скопското кафуле „Излет“ ќе прослави точно 8 години од своето постоење. Забавата почнува со диџеите Маци Стојановиќ и Самоил Радински,…

Прочитај Повеќе