Арт & Живот

На 15 октомври Стинг во Скопје

Сите информации поврзани околу продажбата на влезниците ќе бидат објавени вечерва во 20 часот

Прочитај Повеќе

Thievery Corporation на 20 јуни во Скопје

Еден од највозбудливите и најквалитетни бендови од светската концертна индустрија, Thievery Corporation доаѓа во Скопје на 20 јуни, како специјално отворање на фестивалот Skopje Calling…