Арт & Живот

mot333

„Мртва точка„ на Раду Африм за затворање на МОТ

Во рамките на МОТ+ програмата во 18.00 часот во МКЦ регионална мрежа на академии „Театарска платформа“ составена од АДУ Загреб, ФДУ Белград, АУ Нови Сад, АСУ Сараево, ФДУ Цетиње, ФДУ Скопје и АГРФТ Љубљана ќе го презентира „Проект: Правда“

Прочитај Повеќе

12003180_10153751198049406_2235232703922980485_n

Праски,сливи и мед причина за забрана на претставата на Браќа Манаки

Од управата на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ соопштија дека перформансот „Циклусот на животот„ во траење од 5 минути во рамките на програмата за затворање на…