Арт & Живот

noui

Промоција на новиот роман на Димковска- Но- Уи

Денеска, во 21 часот, во клубот „Ла кања“ во Старата скопска чаршија ќе се одржи промоцијата на новиот роман на Лидија Димковска, насловен „Но-Уи“. Ова…

Прочитај Повеќе