Арт & Живот

bijonse3

Доминација на Бијонсе на Ем Ти Ви музичките награди

Ѕвездата пристигна на црвениот тепих во Њујорк во придружба на мајките на четворица Афроамериканци кои беа убиени од американската полиција во последните две години

Прочитај Повеќе