Арт & Живот

Концерт “Фолтин за Франкофонијата” вечерва во МКЦ

Концертот се организира од страна на Францускиот институт во Скопје во рамките на одбележувањето на Франкофонијата во Македонија. Веќе 20 години, Фолтин е на врвот на македонската арт…

Прочитај Повеќе