Арт & Живот

unnamed

Фестивал АКТО во Штип, богат избор на содржини за сечиј вкус

Вчера во Штип започна третата фаза од Фестивалот за современи уметности АКТО. Во присуство на медиумски претставници, работници во текстилната и кожарската индустрија, како и…

Прочитај Повеќе