Арт & Живот

Бесплатно сместување за фановите за да се „обели“ образот на Скопје

Креирана е онлајн платформа преку која заинтересираните граѓани на Скопје и Македонија можат да понудат бесплатно сместување за претстојниот УЕФА Суперкуп

Прочитај Повеќе

Почнува фестивалот на народни инструменти и песни „Пеце Атанасовски“

На камената сцена на плоштадот „Александрија“ во Прилеп со сценско музичкиот перформанс „Традицијата оживува“ беше  отворен 43-от фестивал на народни инструменти и песни „Пеце Атанасовски“….