Арт & Живот

Со параглајдер над Рио де Жанеиро

Двајцата урбани авантуристи Лудовик Воерт и Џок Сомерс на Јутјуб ја објавија нивната најнова авантура. Тие без дозвола од градските власти на изгрејсонце летаат со параглајдер над Рио де Жанеиро.
Ју Тјуб генерација

За новата  генерација „Ју Тјуб“ публика се снима серија која ќе може да се гледа само на интернет каналот „Ју Тјуб“.Тајната на кројачот на папата

Новиот папа не е избран, но неговата мантија е готова. Погледнете ја сторијата за католичките свештеници од целиот свет кога доаѓаат во Рим, задолжително си купуваат нова мантија.