Арт & Живот

Цензура за преносот на доделувањето на Греми наградите

CBS од годинашните учесници на доделувањето на музичките награди Греми кој ќе се одржи утре, побара да водат сметка нивните задници, брадавици на дојките и гениталиите да бидат добро покриени


Чевлите на модната недела во Њујорк

Дали првиот ден на модната недела во Њујорк е и последниот за модерните чевли? Дали снегот што заврна вчера во Њујорк ќе ги премисли помодарките да носат чевли без чорапи и високи топуци?


Како изгледаат без шминка?

Анџелина, Џоли, Рене Зелвигер, Бијонсе или Камерон Дијаз, сите потврдени убавици на филмското платно, но како ли изгледаат без шминка?


За тајната врска на рапот и математиката!!

И најдосадните нешта понекогаш може да ве заинтересираат. Професор по матиематика во САД си најде начин како на своите ученици често здодевните математички операции да им ги направи интересни.


За тајната врска на рапот и математиката!!

И најдосадните нешта понекогаш може да ве заинтересираат. Професор по матиематика во САД си најде начин како на своите ученици често здодевните математички операции да им ги направи интересни.