Арт & Живот


Модни додатоци за 2013

Погледнете какви очила за сонце, обетки, часовници, ѓердани ќе бидат модерни во сезоната пролет – лето 2013.


Црвен фустан за победа

Економската криза и во САД, во свечените денови на инаугурација на претседателот Обама, го намали бројот на баловите, но не и сјајот на свеченостите.