Екологија

Охрид ЅОЅ: Хотелот во Лагадин нема да се гради

Од Општина Охрид тврдат дека целокупната постапка е водена во согласност со законски пропишаната процедура предвидена во Законот за градење и во Законот за просторно и урбанистичко планирање

Прочитај Повеќе

(ВИДЕО)Скопјани бараа отчет од Трајановски за мерките за загадување

По разговорот со Трајановски кој траеше нешто помалку од еден час, граѓаните од кабинетот на градоначалникот не излегоа многу задоволни. Според нивните впечатоци, во иднина…