Екологија


Фени нема да согорува повеќе гуми од дозволеното

На вчерашната жестока расправа во Кавадарци околу загадувањето на Фени, атмосферата ја подгреале работниците од Фени кои во поголем број биле донесени да присуствуваат на дискусијата