Емисии

Заедничка азбука: Го учиме зборот љубов

Оваа недела го учиме зборот ЉУБОВ на македонски, албански и турски. Учествуваат: Сефер Тахири- професор по комуникации, Ангела Саплиева – правник и Александар Методијев- банкар.

Прочитај Повеќе