Емисии

Станковски- Рембрант vs Алаѓозовски: За и против десоросоизација

Александар Станковски-Рембрант, член на Советот за култура во Владата и Роберт Алаѓозовски, претседател на Комисијата за култура на СДСМ, говорат за најавата на Груевски за…

Прочитај Повеќе

Бојан Јовановски: Општествено ангажиран во хуманитарни цели

Од шоумен се наосочува во друга област да помага на немоќните, обесправените сиромашните, зашто во таквиот ангажман е вистинската е моќ. Гостин во Студио на НОВА е Бојан Јовановски, познат како Боки 13, овојпат во сосема поинаво светло