Емисии

Заев и Ахмети нека се одважат или нека соопштат дека нема Влада

Претседателот на ДС, Павле Трајанов и политикологот Алберт Муслиу дебатираат за сите можни сценарија за избор на нов спикер и потоа и нова Влада.

Прочитај Повеќе

Анче Н. Туфекџиева: Јас сум горда мајка на дете со Даунов синдром

Таа е борец, хероина која успешно се справува со проблемите во општеството и го трасира пат на својата ќерка Верче, девојче со Даунов синдром. Во ПРОЦЕС говори Анче Николова Туфекџиева, претседателка на здружението ВЕРА.