НОВА ДЕБАТА

НОВА Дебата со социјалните мрежи: Зоран Заев во живо

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев гостува во првото издание на НОВА дебата, во живо преку live stream на нашата веб страница www.novatv.mk. Ве очекуваме со ваши прашања и коментари, на фејсбук или твитер, со хаштаг ‪#‎НоваДебата‬. Петок, 20:00 часот. Бомба или пуч?