ЕмисииШто добиваат лекарите со потпишувањето на новиот договор

На оваа тема дебатираат: Љубиша Каранфиловски претседател на Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита и Калина Гривчева Старделова од Самосојниот синдикат на клиниките