Процес

Во потрага по биолошките родители – озаконети тајни и злоупотреби

Игор Славковиќ кој ја бара неговата биолошка мајка ја раскажа својата животна приказна

Прочитај Повеќе

И ја сошиле вагината со дебелото црево, болницата не дава оштета

Цената од една лекарска грешка се уште ја плаќа Јасминка Велкоска. За прв пат по три години, таа јавно проговори за тоа како докторката и странскиот обучувач ангажиран од Тодоров, направија катастрофална грешка.