Процес

13650354_10210080615312048_1355084892_n

ПРОЦЕС: Судската администрација со тужби ќе си ги брани правата

  Кои се најновите одлуки од последниот состанок на Судската администрација која штрајкува веќе 50 дена? Како ќе се одвива штрајкот понатаму, ќе има ли…

Прочитај Повеќе

Професори на медицина: Се крои погубна политика во здравството

Професори на медицина: Се крои погубна политика во здравството

Kако некомпетентни луѓе носат медицински одлуки, зошто се трупа непотребна опрема, а урнисувањето се прикажува како голем успех, дали популистичките методи ги сменија работите на подобро?