Секуловска

Ване Цветанов: Ќе се открие организираниот криминал на власта

Екс-директорот на Управата за финансиско разузнавање, кој одлежа повеќе од една година затвор во интервју за НОВА говори за својата пресуда во Аферата Шпион, за документите на Зоран Божиновски, за аферата Телеком и улогата на Слободан Богоевски, како и за тоа како ќе постапува обвинителката Катица Јанева со бомбите на Заев

Прочитај Повеќе

Хајредини: Ќе дојде време кога Груевски ќе одговара за неговите политики

Интервју со поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини: За болниците- странски инвестиции во кои Македонците нема да смеат да се лечат, зошто Владата вели дека имаме економски раст а сиромаштијата е се поголема и животниот стандард се понизок