Студио

Заев и Ахмети нека се одважат или нека соопштат дека нема Влада

Претседателот на ДС, Павле Трајанов и политикологот Алберт Муслиу дебатираат за сите можни сценарија за избор на нов спикер и потоа и нова Влада.

Прочитај Повеќе

Фрчкоски:Оној што има мнозинство, Иванов не може да го спречи за Влада

Проф. Љубомир Фрчкоски, еден од уставотворците, за НОВА го анализира последното обраќање на претседателот Ѓорѓе Иванов, објаснувајќи на кој начин Иванов два пати го крши…