Студио


АМАН ги предава 13.000 потписи

За успехот на оваа граѓанска иницијатива, односот на институциите и шпекулациите за партиско полтички манипуации за НОВА зборува Џелал Хоџиќ.Интервју со Сеад Садиковиќ

Сеад Садиковиќ, автор на емисијата ” Без граница” на ТВ Вјести во интервју за НОВА зборува за ситуацијата во Црна Гора, за старо новиот премиер Џукановиќ и црногорско-македонските односи.