Евтини Приказни

Мртвите не знаат за Неговото Височество, координаторот на СДСМ

  Нанаја Махута. Анет Кинг. Ендрју Литл. Кармел Сепулони. Марама Фокс. Не знам ништо за овие луѓе, случајно одбрани низ пребарувањето на интернет. Но, има…

Прочитај Повеќе