Граѓани

Апел за помош на 9.годишната Ивана

Ивана Прочкова од Богданци боледува од сколиоза (искривување на ‘рбетот). Ивана денес има 9.години и потребно е да направи операција во Неустад, Германија која чини 50.000 евра. Семејството на малата Ивана не е во состојба само да ги собере потребните средства

Прочитај Повеќе

MOФ и Метаморфозис: Конференција е-Општество „Млади и медиуми“

Младински образовен форум (МОФ) и Метаморфозис ви ја најавуваат деветата конференција е-Општество „Млади и медиуми“ ќе се одржи на 7 и 8 февруари 2014 година, во Младинскиот културен центар во Скопје, Македонија