Идеи

Видете вака, Софијанова!

Видете вака, Софијанова!  Верувам дека ќе останете да бидете добар лекар кој ќе продолжи да спасува детски животи на најтешкиот оддел – интензивна нега. Но, директорската функција не ја заслужувате!

Прочитај Повеќе

Хичкок во македонска верзија

А, обвинителството нели може да започне истрага по допрен глас? МВР, дали гинекологот бил сам во сето ова? Што се правело јајце клетките, со ембрионите? Кои деца чии се, каде се? Да му се заледи на човек крвта во вените! Како од филмовите од Алфред Хичкок. Овој пат, во македонска режија