ИдеиЗаљубен @SULIMANOVIC

Си бил заљубен некад, брат? Сигурно си бил. И ти си јака фаца ко мене. Парче праиш по градов. Све сме ПРОБАЛЕ.


Заљубен @SULIMANOVIC

Си бил заљубен некад, брат? Сигурно си бил. И ти си јака фаца ко мене. Парче праиш по градов. Све сме ПРОБАЛЕ.
No Picture

Кој ги извлече ЛГБТ од маргините?

Па се знае. Конзервативците. Истите оние мизогинични примитивци кои успеаја да ја маргинализираат жената и да ја сведат нејзината општествена улога на домаќинка и родилка.


No Picture

Кој ги извлече ЛГБТ од маргините?

Па се знае. Конзервативците. Истите оние мизогинични примитивци кои успеаја да ја маргинализираат жената и да ја сведат нејзината општествена улога на домаќинка и родилка.


Кариера @Sulimanovic

Барам работа. И тоа не било каква. Паметен тип кој пишува волку јаки статии не може да работи било што, нели?


Кариера @Sulimanovic

Барам работа. И тоа не било каква. Паметен тип кој пишува волку јаки статии не може да работи било што, нели?