Евтини Приказни

Статуите Ѓорѓе и Маја Иванови

Се сетив за кого станува збор, тогаш кога прочитав дека првата дама на Македонија Маја Иванова и честитала на сопругата на азербејџанскиот претседател Алиев што…

Прочитај Повеќе