Контравести

Пилот проектот „Контравести“ заврши, но не и нашата мисија

Во исто време, нашата интенција беше да ја поттикнеме јавноста низ поинаква призма, критичка пред се, но со доза на хумор, да ги согледува, дигестира и прима сите вести, состојби и јавни личности, без разлика дали се власт или опозиција, затоа што нема наши и ваши, затоа што тие времиња мора да завршат

Прочитај Повеќе