Македонија

СДСМ: Лагите на Груевски се поради страв од соочување со правдата

По интервјуто на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, во кое го обвини претседателот на СДСМ, Зоран Заев, дека делува против интересите на државата, од СДСМ…

Прочитај Повеќе