Македонија

Штрајкот прекинат, железничкиот сообраќај нормализиран

Железничкиот внатрешен сообраќај повторно е нормализиран откако синоќа беше постигната согласност во преговорите меѓу Независниот синдикат на машиновозачите и Министерството за транспорт и врски.