Ново на НОВА 1

Старделова и Бесими:Време е Лекарската комора да застане зад докторите

За тоа како планираат да се врати довербата меѓу лекарите и пацинетите, да се спречи одливот на млади лекари во странство, за реформите кои не смеат да се прават без учество на докторите, за притисоците под кои тие работат

Прочитај Повеќе

Села: На 27 април беше извршен атентат врз Албанците, не само врз мене

На 27 април се изврши атентат врз потребите на Албанците, не само врз мене лично, тоа беше атентат врз политичките барања на Албанците, но не успеаја да не убијат, ние пак се вративме на потичката сцена