Ново на НОВА 1

ВИДЕО: In and out

ЕУ бара начин да преживее. Не сака да ја дели судбината на Велика Британија која без Шкотска повеќе нема да биде цела.Студентите бараат поништување на скандалозните избори

Изборите за студентско раководство на најстариот државен универзитет „Св. Кирил и Методиј“, се одржаа во скандалозна и насилна атмосфера. Студентите бараат поништување и повторување на…Департментот може да забрани влез во САД за корумпираните функционери

Стејт Департментот може да им забрани влез во САД на корумпираните функционери, согласно Претседателскaтa Декларација 7750, се вели во одговорот на амбасадата на САД во земјава, на прашањето на 24 Вести: дали Миле Јанакиески е одбиен за американска виза


Амди Бајрам има три фирми во Бугарија, тој тврди 100 отсто е грешка

Вкупно 3693 македонски граѓани фигурираат како основачи, директори или партнери во фирми формирани во Бугарија, дознава НОВАТВ. Според документите до кои дојде нашата редакција меѓу…