Ново на НОВА 2

Македонија – земја каде се протестира против правда

Фактот што официјални лица, партиски активисти во Македонија протестираат против институција како што е Специјалното јавно обвинителство е показател за поместување на општествените вредности како последица на партиските пропаганди и уцени