Студио

pavle-trajanov-21-10-2016

Трајанов: СЈО веќе има докази кој навистина прислушувал

Лидерот на ДС Павле Трајанов во интервју за НОВА: Објаснува зошто навистина влегло СЈО во УБК, дали таа опрема чува тајни од минатото, траги за…

Прочитај Повеќе

stamenkov kezarovski

Институциите одбиваат радио-аматерство во кризни ситуации

  Претседателот на Сојузот на радио-аматери Ѕвонко Стаменков и членот на Извршниот одбор, Томислав Кежаровски говорат за суштинското значење на радио-аматерството токму кога елементарните непогоди…