Студио

debata-bogoevski-klekovski

Зошто Павле Богоевски ќе биде изведен на суд

Активистот Павле Богoевски и аналитичарот Сашо Клековски дебатираат за казните на „шарените“, најавата за нивно именување на изборните листи и плановите за протести доколку власта…

Прочитај Повеќе

rada1

Шекеринска: Шарените треба да бидат на изборна листа

Радмила Шеќеринска, потпретседателка на СДСМ говори за причините зошто се согласиле за Пржинскиот договор 2, дали Груевски нема да биде лидер но и на изборна листа, дали и Заев ќе се повлече кога и Груевски