Свет

Ќе добие ли Оскар момчето од Сирија кое го ризикуваше својот живот

Дваесет и едногодишниот Калед Кхатиб е кинематограф и портпарол на „Сириските бели шлемови“. Оваа група на волонтери макотрпно работи на спасување на цивилите од граѓанска…

Прочитај Повеќе