Свет

bdea6bbfcd862fd9c9bd58501e5ea466-1465065601

Во Варшава илјадници луѓе излегоа на протест против власта

Денес во Варшава повторно протест поради обидите на власта да го наруши владеењето на правото. Од 25.000 до 30.000 луѓе се собраа во полската престолнина…

Прочитај Повеќе

kros

И екс комесарката на ЕУ Крос во мрежата оф шор компании на Бахамите

Според новите досега необјавени документи, Крос, која беше комесар во два мандати била на чело на оф шор компанија основана во Обедибнетите арапски емирати со седиште во карипскиот даночен рај